În iarba …


   mart. 24

Cele mai bune centrale pentru locuinta ta

centrala-termicaIncalzirea intr-o locuinta reprezinta cel mai important aspect, mai ales pe timp de iarna. Tehnicile inovatoare au adus in prezent mai multe variante pe piata, din care oamenii pot alege. Incalzirea se poate face prin centrala termica cu gaz, centrala termica pe lemne, prin pardoseala sau prin intermediul centralelor termice in condensatie. Pe berluni.ro gasim tot ceea ce ne poate interesa in materie de incalzire, referitor la cetrale cat si la accesoriile aferente. Un model impresionant despre care se merita sa vorbim este centrala termica Ferroli 24 kw Divacondens doar pe berluni.ro disponibila la un pret accesibil.

Gama de centrale termice Ferroli sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire, ele fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid. Acestea ne ofera un confort la nivel superior si beneficiile achizitiei se vor resimti imediat. O centrala Ferroli vine la pachet cu foarte multe avantaje. Pentru a urma tendintele de dezvoltare in domeniu, Ferroli a decis sa lanseze pe piata centralele electrice cu incalzire directa din seria LEB TS cu o capacitate de 24 kW. Acesta este o centrala de inalta eficienta, ceea ce inseamna ca intregul sistem de functionare este configurat independent de sistemul de incalzire. Utilizarea centralei cu aplicatiile pentru care a fost conceput se realizeaza usor, prin intermediul panoului de control cu ecran LCD. un model de centrala Ferroli care merita insa mentionat este Ferroli 24 kw Divacondens, care face parte din gamata de centrale termice Ferroli, concepute pentru un echilibru perfect in casa.

DivaCondens F24 sau Ferroli 24 kw Divacondens, indiferent cum vreti sa ii spuneti, este o centrala termica murala in condensatie cu randament ridicat, cu camera etansa, pentru incalzire si preparare de apa calda menajera in regim instant, care functioneaza cu gaz natural si este dotata cu sistem de control cu microprocesor. Centrala Ferroli D24 kw Divacondens are un aspect compact, cu panou de comanda digital cu display pe care sunt afisati toti parametri de care avem nevoie. DivaCondens este o centrala murala in condensatie cu sistem de recuperare activa pentru preparare agent primar si pentru preparare apa calda menajera, cu randament ridicat pana la 103,5 %. Beneficiind de un panou de comandă digital cu un meniu inteligent si intuitiv, centrala DivaCondens permite selectarea rapida a modurilor de lucru, cat si o vizualizare facila a tuturor parametrilor de functionare.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *