În iarba …


   apr. 20

Ce faci vara asta?

*O plimbare cu fantome prin Florida

Daca filmele cu fantome sunt cele preferate de tine, atunci cu siguranta, sarbatoarea de Halloween, cu fantome si spiridusi este cea care te inspira si te incanta, in acelasi timp. In Florida, se afla multe turnee fantomatice, de care poti beneficia pe tot parcursul anului. Aici, poti lua parte la diverse tururi si excursii, care te vor speria de moarte, daca nu esti cu adevarat curajos, risti sa faci un atac de panica, deoarece acestea imbina in mod subtil divertismentul cu fenomenele paranormale, greu de explicat.

*O vacanta de un milion de dolari

Daca esti o persoana pretentioasa si iti doresti o vacanta de lux, extravaganta, totul devine posibil la Emirates Palace, din Abu Dhabi, unde un sejur de cateva zile costa un milion de dolari. Bineinteles ca si facilitatile sunt pe masura costului. In pret aveti inclus un avion privat, sapte nopti intr-un apartament gigant din Palatul Emiratelor, un sofer de limuzina Maybach, care va sta la dispozitie la orice ora din zi si noapte, tratamente spa in fiecare zi, o excursie fantastica pe un covor persan intr-un jet privat catre Iran precum si o excursie in Bahrain unde vei face scufundari in ocean si vei putea admira fauna si  vegetatia din adancuri.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *