În iarba …


   ian. 12

Ce caracteristici trebuie sa aiba pilotele pentru pat pentru a ne oferi un confort sporit?

Odata cu venirea iernii avem nevoie de un confort sporit in timpul noptilor geroase. Temperaturile tot mai scazute si senzatia de frig tot mai greu de suportat ne determina sa ne echipam dormitorul cu pilote de calitate, calduroase si usor de intretinut. Cum ar trebui sa fie pilotele de pat pentru iarna?

In primul rand sa fie cat mai usor de spalat. Sunt multe pilote de pat din materiale sintetice care cedeaza la prima spalare si nu mai pot fi folosite, dar sunt si pilote pentru pat din puf si pene de gasca rezistente care se pot spala usor si rezista bine chiar si dupa mai multe uscari succesive.

In al doilea rand vom avea nevoie de pilote de pat care sa nu provoace alergii, care sa poata fi depozitate usor. Cele din puf de gasca si pene de gasca au fete din bumbac natural, sunt hipoalergenice, nu permit dezvoltarea acarienilor, nu sunt tratate chimic, astfel ca somnul in ele este sigur si odihnitor.

In al treilea rand pilotele de pat ar trebui sa aiba umpluturi cat mai voluminoase, pentru a asigura o temperatura cat mai ridicata pe timpul noptilor geroase. Stim deja ca exista pilote pentru pat care nu prea au umplutura sau e sintetica si in noptile foarte geroase avem nevoie si de o patura peste sau sub ea ca sa facem fata. Pilotele din puf si pene de gasca isi pastreaza forma, umplutura se mentine chiar si dupa spalari si uscari mai multe, confortul oferit este de aceeasi calitate chiar si dupa o perioada mai lunga de timp.

In al patrulea rand pilotele pentru iarna ar trebui sa fie cat mai elegante, cu fete din materiale foarte bune si rezistente, care nu se scamoaseaza sau se rup dupa doua sau trei spalari. Cu cat materialul fetei este mai bun, cu atat pilota va rezista mai bine in timpul utilizarii.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *