În iarba …


   oct. 09

Care spatii le amenajezi cu linoleum?

linoleumLinoleumul, de obicei, este folosit pentru spatiile cu intensa circulatie, de aceea, daca ai, de exemplu, un punct comercial, in care vin pe zi multi oameni, atunci cel mai bine ar fi sa optezi pentru un covor pvc, in locul parchetului obisnuit. Ar fi indicat sa optezi pentru linoleum sau covor pvc, deoarece este mult mai rezistent la circulatie si va tine un timp mai indelungat in comparatie cu parchetul obisnuit.

Te intrebi din ce material este fabricat linoleum? Acesta este produs din materiale suta la suta naturale, biodegradabile, de aceea se curata usor si rezista la uzura. Astazi, in contextul ecologizarii de masa, este foarte important sa optam pentru materiale biodegradabile, deoarece acestea, de cele mai multe ori sunt cele care rezista cel mai mult.

Astazi, exista o multime de tipologii de covor pvc. Nu mai vorbim despre acele modele tipice, cu carouri, exista culori variate, cum ar fi nuante de rosu sau albastru, care arata mult mai bine, este atat estetic, cat si practic.
Tocmai de aceea, exista linoleum si in salile de spital, deoarece acesta rezista la intregul flux de oameni care circula pe acolo zilnic. Pe langa asta, este foarte important ca acest covor pvc se curata foarte usor. Nu sunt necesare solutii speciale pentru curatarea acestuia, fiind suficiente solutiile clasice.

Daca optezi pentru linoleum de o culoare albastra sau gri, sau oricare alta culoare mai putin tipica pentru un covor pvc, atunci asiguri, fara indoiala, un aspect estetic placut, dar pui in acelasi timp accentul pe practicitate si comoditate. Exista multe alte culori pentru linoleum, cum ar fi culoarea verde, care ofera un aspect interesant interiorului, de aceea poate fi folosit si pentru spatile care presupun o circulatie mai putin intensa.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *