În iarba …


   nov. 24

Cand este timpul sa consulti un medic dermatolog?

medic-dermatologProbabil, marea majoritate dintre noi evita sa consulte un medic dermatolog, atunci cand ii apare o iritatie pe piele, de exemplu atunci cand apare o eruptie. Ni se pare ca ne va trece, de aceea nu consideram necesar sa apelam la un specialist. Trebuie sa recunosc ca si eu am procedat asa si ca am incercat sa tratez eruptiile de pe piele prin metode traditionale sau cu crema pentru a reduce dintre iritatii.

Mi se parea ca eruptiile care imi apareau pe piele erau un rezultat al lipsei de igiena corecta, cu toate ca incerc de cele mai multe ori sa am mare grija la igiena si sa ma asigur ca am tenul curat. Cu toate astea, in mod constant imi apareau eruptii in zona pometilor. Nu m-as fi gandit sa apelez la un medic dermatolog daca nu mi-ar fi sugerat o prietena foarte buna, careia ma plangeam in mod constant de faptul ca ma deranjeaza aceste eruptii.

Desigur, orice femeie isi doreste sa aiba un ten sanatos si curat, fara pete si fara eruptii, dar daca devenim ignorante, practic, nu rezolvam problema. Tocmai de aceea am decis sa apelez la un medic dermatolog pentru o consultatie, astfel incat sa inteleg de ce imi apar in mod constant iritatii ale pielei.

Dialogul cu medicul si rezultatele analizelor au aratat ca problema nu era una la fel de simpla cum imi imaginam eu. Tocmai de aceea cred ca este foarte important, dragi femei, sa nu ignorati orice semne apar pe tenul vostru. Daca va apar eruptii in mod constant, atunci cel mai bine ar fi sa apelati la un medic dermatolog, care sa va dea o diagnoza sigura si sa nu mai experimentati voi incercand sa depistati sursa problemei.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *