În iarba …


   aug. 19

Cadoul perfect – un set de bijuterii argint!

bijuterii-de-argintNu de putine ori suntem pusi in situatia de a oferi ceva deosebit celor pe care-i iubim, îi sarbatorim sau îi vizitam, ceva care sa le aduca aminte de momentele petrecute impreuna.In astfel de situatii, experienta arata ca cele mai potrivite cadouri sunt bijuteriile argint.
Din paleta diversificata a bijuteriilor din argint, alegerea poate fi: un set de bijuterii argint, un colier argint, un inel argint, o bratara argint, un lantisor argint, o pereche de cercei argint sau o brosa din argint. Oricare dintre ele poate fi un cadou special, o amintire pe masura.
Preferintele privind bijuteriile, cunoasterea stilului vestimentar al persoanei careia îi oferim bijuterii argint si tendintele modei sunt cateva dintre lucrurile care trebuiesc avute in vedere, cand alegem darul.

Personalitatea celui care ofera cadoul precum si a celui care îl primeste, sunt puse in evidenta prin alegerile facute.
Alaturi de modelele monturilor din argint, de finisajul acestora, pietrele si perlele care implinesc bijuteriile din argint au rol determinant in alegerea pe care o facem.
Ele trebuie sa fie asortate cu tinutele vestimentare, sa le completeze, sa se armonizeze cu stilul si sa puna in valoare persoana care le poarta.
Deosebit de reusite si accesibile din punctul de vedere al pretului, pietrele sintetice precum diamantul, rubinul, smaraldul, safirul, inlocuiesc cu succes pietrele naturale.

Chiar daca sunt replici ale nestematelor, culorile specifice acestoara sunt potrivite pentru orice combinatie cu argintul si argintul rodiat.
Nu in ultimul rand, la oferirea unui cadou trebuie avut in vedere modul de prezentare.
Forma eleganta a bijuteriilor de argint este intregita de o caseta eleganta care le pune in valaore si starneaste curiozitatea, aduce partea de frumos si mister, atat de necesara momentului festiv al oferirii-primirii unui cadou.
Orice cadou are un anumit termen de folosinta, dar un set de bijuterii din argint sau bijuterii din argint rodiat sfideaza trecerea vremii, implinind placerea de a ramane in caseta familiei fara termen.
Amintiri catre generatiile care vin, ducand mai departe frumoasa deprindere a cochetariei catre urmasi, bijuteriile din argint sunt o frumoasa si pretioasa legatura intre generatii.

Zamora Collection este o sursa veritabila de bijuterii argint si bijuterii argint rodiat care indeplineste toate conditiile achizitionarii unui cadou ideal, la un pret rezonabil.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *