În iarba …


   mai 31

Cabana oaspetilor fericiti

HappyGuestCabana oaspetilor fericiti. Numele spune totul. Un hotel pe nume Happy Guest Hotel din Warrington, Marea Britanie, face orice sa le faca pe plac invitatilor. Pentru a se simti foarte bine, invitatii pot sa stea departe pana la un kilometru de hotel si asta pentru niste bani in plus. Echipa hotelului le da celor interesati si un partener de somn ideal, un peste de aur.

Pentru 5 lire fiecare turist primeste pestele care nu scoate niciun sunet si care se balaceste linistit in apa din acvariu. Pestele e promovat foarte bine site, oferind clientilor o stare de fericire si de bunadispozitie unica, intr-un mediu select si original. Ca sa se asigure ca il vor avea pe Happy, pestisorul auriu in camera cand vor sosi, oamenii rezerva la pachet cu camera si pestele.

De ce tocmai pestisor auriu? Pentru ca acesti pesti pot asigura o stare de confort sporit, pot oferi dragoste neconditionata oamenilor din jur, mai ales dupa o zi grea. Dupa ce au plecat de la hotel, clientii au spus ca le-a cam lipsit Happy, asa ca se intors mereu in acelasi loc si se cazeaza acolo de dragul lui.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *