În iarba …


   mai 25

BIJUTERII SWAROVSKI PENTRU MIRESE

Stiai ca in anul 1977 a fost lansata prima linie de bijuterii numita Colectia de Bijuterii Swarovski, bijuterii care de atunci au făcut istorie? Multi ani mai târziu in anul 2004 are loc o noua inventie in lumea bijuteriilor, si-anume taierea Xilion, ceea ce da o mai mare stralucire pietrelor astfel realizate.

Bijuteriile Swarovski se gasesc intr-o diversitate atat de mare incat e imposibil sa nu farmece. În special miresele aleg sa poarte aceste bijuterii pretioase in cea mai frumoasa zi a vietii lor. In general, femeile ce vor sa adauge un plus de stralucire la tinuta lor de excepție pot apela la faimoasele bijuterii Swarovski si mai ales la colierele  realizate de binecunoscuta companie. Finisajul de exceptie si pietrele frumos taiate pot oferi acea sclipire uimitoare ce va face deliciul serii si va încanta privirile celor prezenti. Datorita sclipirii lor fara egal alegerea bijuteriilor Swarovski este întotdeauna una inspirata.

Daniel Swarovski este cel care a inventat o noua modalitate de taiere a cristalelor ce a revolutionat piata incepand din sec IX si pana in zilele noastre. Nu doar femeile obisnuite ci si vedetele mondene au preferat sa poarte aceste minunate bijuterii. Frumusetea lor atrage toate doamnele si domnisoarele dar in special pe cele care intentioneaza sa accesorizeze rochia de mireasa.

O mireasa ce alege cristalele Swarovski are o multime de motive pentru aceasta decizie, astfel incat sa nu fie considerata doar un moft. Istoria brandului, calitatea finisajelor, designul dar si stralucirea cristalelor reprezinta motivele intemeiate care stau la baza deciziei lor.

Insa important este sa alegeti bijuteriile potrivite in functie de rochia pe care o veti purta in ziua nuntii. De aceea ar fi bine sa probati rochia de mireasa si bijuteriile in acelasi timp pentru a avea o viziune mai clara asupra imaginii de ansamblu. Chiar si coafura are o influenta aparte si doar asa puteti afla ce bijuterii vi se potrivesc mai bine. Fixati-va si un buget, deoarece preturile sunt absolut pentru toate buzunarele.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *