În iarba …


   ian. 08

Benzi cu led pentru o lumina cat mai naturala

becuri-ledRecent, am transformat mansarda casei noastre intr-un birou dragut, in care imi place sa ma retrag uneori si sa-mi termin lucrurile pe care nu am reusit sa le finalizez la serviciu sau sa citesc o carte, cand imi doresc liniste deplina. Ideea unui birou i-a venit sotului mei, caruia ma plangeam mereu ca am nevoie de spatiu personal, unde sa pot sa stau in liniste.

Astfel, in vara, am inceput lucrarile pentru renovarea mansardei si vechea mansarda s-a transformat intr-un birou modern, mai degraba, aristocratic chiar, insa retras si foarte linistit. Imi doream sa am o buna lumina in birou, de aceea am decis sa punem benzi led. A fost, mai degraba, ideea sotului meu de a pune benzi led, decat a mea, deoarece el este cel care insista sa schimbam toate becurile in casa in becuri led, pentru a ne putea bucura de o lumina mai buna. Pana si in subsol avem o banda led. El era foarte nemultumit de vechile lampi clasice si intr-o buna zi cand m-am intors de la serviciu am descoperit ca avem banda led la subsol, iar in toate celelalte camere – becuri cu led. Astfel, si biroul meu are benzi cu led.
Desigur, lumina care se revarsa in camera este una foarte placuta, buna pentru citit sau pentru lucru la birou, este mult mai asemanatoare cu lumina zilei, decat lumina pe care o produc becurile clasice.

Pe langa asta, atat aceste benzi led, cat si becurile led, sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic, decat becurile clasice. Acesta este un alt aspect important de care trebuie sa tinem cont, in contextul incare un bec led, de exemplu, functioneaza de 3-5 ori mai mult decat unul obisnuit. Imi place sa am o casa luminoasa, de aceea stiu ca trebuie sa acord atentia necesara becurilor si benzilor care imi lumineaza casa.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *