În iarba …


   iul. 20

Aveti o afacere in industria prelucrarii lemnului? Un abric profesional va va fi de mare ajutor

masini-rindeluire-degrosareChiar daca nu toata lumea se pricepe sa prelucreze lemnul si sa-l foloseasc pentru diverse aplicatii gospodaresti sunt multi oameni pasionati care incearca sa isi realizeze singuri ce au nevoie prin casa sau care au o afacere personala cu ajutorul acestui material foarte ofertant. Pentru acestia gasirea unor utilaje si masini speciale pentru rindeluit, frezat, degrosat, de exemplu, se poate dovedi destul de anevoioasa, mai ales ca sunt multe firme care vand asa ceva si preturile nu sunt tocmai „prietenoase”.

La holz-maschinen, magazin online cu o gama diversa de masini prelucrare lemn, clientii care au facut o pasiune pentru prelucrarea lemnului pot gasi tot ce au nevoie pentru a obtine cele mai frumoase si mai rezistente obiecte sau piese de mobilier, fara efort si fara cheltuieli extraodinare. Preturile sunt accesibile, livrarea e rapida si transportul e gratuit, in pagina fiecarui produs sunt informatii detaliate, orice intrebare au clientii o pot adresa consilierilor online sau telefonic. Orice lemnar sau iubitor al prelucrarii lemnului trebuie sa aiba pentru inceput, in colectia sa de masini si utilaje, un abric.

 

Abricul este o masina de indreptat lemnul, de rindeluit, chiar de rabotat daca ne luam dupa germani, care au inventat acest cuvant. Un abric este format dintr-un batiu, adica un corp, o masa si mecanisme de avansa, un ax portunealta si un motor puternic. Mai exista un panou de comanda si un accesoriu pentur aspirarea materialului care mai sare la prelucrare. Nu trebuie sa confundati rindeaua electrica cu o masina de rindeluit, rindeaua electrica fiind unealta de mana. Cu masina de rindeluit si degrosat cumparata din magazinul online puteti sa prelucrati rapid orice masa lemnoasa, mesele de lucru au reglaj fin, nu sunt zgomotoase, eficienta este garantata, siguranta exploatarii este pe primul plan, masa de degrosare are ghidaj cu patru coloane la unele modele, idel pentru scanduri, placi, dusumele.

Aveti si exhaustor inclus pentru a aspira rapid orice rezulta de la prelucrare, adancimea de aschiere se regleaza usor, blocul taietor are cutite de calitate, avansul uniform al piesei este sustinut de rola danturata. Un alt avantaj al achizitionarii abricului este dat de ghidajul prismatic care se poate inclina pana la 90 de grade, dar si prezenta la multe tipuri de masini de acest fel a dispozitivului de calibrat cutite. Asadar, veti lucra mai rapid si mai eficient, veti termina la timp orice lucrare si nu veti pierde timp cu rindeluirea profesionala doar cumparand abricul atat de folositor.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *