În iarba …


   iun. 12

Aveti nevoie de piese auto pentru Dacia 1310? Le puteti gasi online, in magazinele de profil

dacia-1310Pe vremuri romanii strangeau bani sa-si ia o Dacie. Dacia a fost poate cea mai populara masina din toate timpurile, fiind apreciata si de straini, care o folosesc si o cer si astazi. Dacia 1310 oferea o experienta excelenta in timpul sofatului, era usor de intretinut, toata lumea se pricepea sa schimbe piese auto si sa isi repare micile defectiuni, putea fi utilizata si la drum lung, si pentru drumuri scurte, era foarte eleganta ca design, nu consuma prea mult combustibil si se preta cam la orice tip de activitati. Desi dacia 1310 nu mai este de mult „la moda”, mai sunt inca astazi unii nostalgici care folosesc in continuare masina care a devenit vedeta anilor de dinainte de revolutie. De ce mai e folosita chiar si azi dacia 1310? In primul rand pentru ca se gasesc piese auto foarte usor, nu costa prea mult sa o intretii, o poti utiliza oriunde, e simplu de reparat pe loc, costurile cu reparatiile la service sunt mici, combustibilul pentru ea e ieftin si el. In al doilea rand se conduce usor, e foarte simplu de manevrat, motorul e destul de puternic ca sa nu ne faca probleme indiferent de carosabil, nu este prea mare asa ca ne putem strecura cu ea prin traficul aglomerat.

Pentru cei care nu pot renunta inca la celebra dacia 1310 AutoHut a pregatit o oferta speciala cu piese pentru dacie 1310 de cea mai buna calitate, adaptate acestui model de masina, de la producatori de top si cu o serie de caracteristici unice. Garantia oferita e cea data de producator, puteti gasi in oferta curenta de la piese pentru filtre si distributie pana la cele pentru motor si partile active ale masinii, pentru sistemul de climatizare si pentru cel de iluminat. Piesele sunt grupate pe categorii astfel ca veti gasi foarte repede ce aveti nevoie, exista filtre speciale si un motor de cautare puternic. E suficient sa stiti detaliile tehnice ale masinii din cartea tehnica si anul fabricatiei si piesele vor aparea imediat listate in urma cautarilor avansate. Odata plasata comanda online, telefonic sau prin completarea formularului special, specialistii AutoHut va vor suna pentru confirmare si pentru stabilirea detaliilor livrarii.

Transportul este oferit gratuit daca valoarea comenzii depaseste 399 lei, indiferent cate colete exista, ce greutate au sau unde sunt trimise. Plata se poate face si in rate fara dobanda, returul e permis in 30 de zile de la primirea coletului, banii se primesc inapoi integral. Daca nu stiti exact ce piese sa alegeti consultantii AutoHut sunt gata sa va ajute cu informatii si detalii despre comanda si toate produsele aflate pe stoc. La cerere, serviceul auto propriu poate asigura si montajul pieselor comandate.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *