În iarba …


   dec. 05

Autoagusta – vulcanizare auto de calitate

vulcanizare-auto-autoagustaIndispensabile pentru conducatorii auto, actiunile din sfera vulcanizare auto sunt extrem de utile pentru ca un autovehicul sa circule in conditii optime de calitate si siguranta. Tocmai de aceea in alegerea unui service auto care sa efectueze lucrarile de vulcanizare necesare, orice sofer care isi doreste calitate va alege un loc unde interventiile asupra autovehiculului sau sa se faca cu maxima precizie si rapiditate, astfel incat sa fie diminuat la maximum timpul de asteptare, iar calitatea sa nu fie deloc prejudiciata. Cu un singur apel prealabil pentru programare, www.autoagusta.ro promite sa fie service-ul auto numarul unu in topul preferintelor clientilor si sa raspunda cat mai prompt cerintelor acestora, la un pret cat mai convenabil.

Servciile Auto Agusta includ, pe segmentul vulcanizare auto, repararea anvelopelor (care se face numai cu petic Tip-Top Germania); schimbarea anvelopelor atunci cand acestea depasesc gradul normal de uzura sau cand sunt extrem de avariate, dar si atunci cand se impune trecerea de la cauciucurile de vara la cele de iarna sau invers; echilibrarea rotilor – care se impune periodic, fie pentru ca masina nu a fost corect echilibrata din procesul de fabricatie, fie pentru ca folosirea defectuoasa a masinii a condus la acest neajuns. La Auto Agusta echilibrarea rotilor se face prin citire electronica, pe masini performante de mare precizie, si cu maxima rapiditate. Nu uitati de programare, pentru ca numai asa veti avea parte de un timp de asteptare redus la maximum. Pentru ca un motiv important in dezechilibrarea rotilor este si deformarea jantelor (pricinuita de obstacolele de pe carosabil, de borduri sau gropi), se impune si indreptarea si roluirea periodica a jantelor astfel incat sa nu se ajunga la deteriorarea anvelopelor din cauza uzurii neuniforme.

Indiferent care ar fi serviciul de care ai nevoie in acest moment, specialistii de la Auto Agusta sunt tot timpul la curent cu noutatile din domeniu, aplicandu-le pentru siguranta maxima a masinii.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *