În iarba …


   feb. 15

Atelierul de lux Filip Cezar va pune la dispozitie pantofi la comanda pentru orice eveniment

pantofi-la-comanda-filip-cezarImaginea noastra spune foarte multe despre personalitatea noastra si despre cat de mult tinem la modul in care ne percep ceilalti. Mai ales la evenimentele importante precum nunti, petreceri selecte, seri de gala, imaginea este deosebit de importanta avand in vedere ca suntem inconjurati de foarte multa lume si trebuie sa facem o impresie buna cu orice pret. Imbracamintea conteaza intr-o mare masura, insa si asortarea sa cu pantofi la comanda trebuie privita cu seriozitate pentru o imagine impecabila.

Pantofii facuti la comanda au marele avantaj ca va vin perfect, pot fi personalizati, pot fi alese materiale si texturi care sa va satisfaca gusturile, cromatica poate fi stabilita si ea de comun acord cu designerul sau personalul specializat din atelierele de lux. Daca e vorba de un numar mai mare sau mai greu de gasit, o pereche de pantofi la comanda este solutia perfecta pentru a avea o incaltaminte perfecta pentru un dans in doi sau pentru miscare cat mai multa la o petrecere cu prietenii. La atelierul de lux Filip Cezar puteti gasi cele mai interesante modele de pantofi, pe care le puteti comanda online foarte simplu, urmand sa-i primiti acasa prin intermediul unui curier. Masurile luate si realizarea lor perfecta vor garanta un produs cu un raport calitate-pret foarte bun si materiale mai bune decat in cazul celor din magazine.

Puteti alege pantofi din piele de bovina cu print de crocodil, pantofi cu design simplu, fara sireturi, stralucitori, eleganti si confortabili. Pentru un eveniment cu pretentii puteti sa comandati pantofi facuti la comanda din blana italiana de vulpe, cu textura apropiata de cea naturala, dar si pantofi de ceremonie din piele de culoare gri metalizat, cu design perfect pentru orice seara de gala. Plata comenzilor se realizeaza fie la livrare, fie prin transfer bancar, comenzile peste 500 lei se livreaza gratuit de catre Filip Cezar.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *