În iarba …


   iun. 22

Asigurati o protectie suplimentara pentru incarcatura transportata cu plase de protectie containere si remorci

Transportul de materiale si materii prime este deosebit de important pentru bunul mers al afacerilor care se bazeaza pe acestea. Protectia si siguranta transporturilor speciale este asigura in majoritatea cazurilor de containere si remorci cu o capacitate mare de stocare, construite in asa fel incat orice s-ar transporta in ele sa nu vina in contact cu factorii externi. Remorcile pot fi protejate suplimentar pe parcursul tranportului cu ajutorul unor plase protectie remorci din materiale rezistente, ideale pentru utilizare in orice fel de conditii meteorologice. Plasele de protectie pot acoperi containere sau remorci, protejeaza eficient incarcatura in timpul transportului, sunt usor de fixat si dat laoparte, utilizarea lor este obligatorie.

In afara de protejarea materialelor aceste plase protectie remorci au ri rol de impiedicare a accidentelor datorate caderilor accidentale. Dimensiunile pentru plase container si plase pentru remorci sunt diverse, se pot adapta fiecarui tip de autovehicul comercial, rezistenta lor este sporita de tratamentul special realizat la nivelul materialelor din care sunt construite modelele de plase container. Avantajele oferite de plasele de protectie sunt date de raport calitate-preturi excelent, de numarul mare de producatori care comercializeaza plase pentru toate tipurile de transport la preturi bune, dar si de simplitatea utilizarii plaselor in orice conditii. Romnets propune clientilor interesati plase protectie camioane, ideale si pentru containere, remorci de transport gunoi, la un pret adaptat cerintelor si bugetelor celor care au nevoie de ele. Pe langa un pret avantajos Romnets are si plase croite manual, speciale pentru incarcaturi care au nevoie de un suport solid in timpul deplasarii, realizate la comanda, in orice dimensiuni. Ofertele sunt personalizate, materialele sunt superioare si ofera o rezistenta mare la fortele de frecare, protectie UV, unele modele pot avea si bordura.

Toate plasele de la Romnets sunt intarite suplimentar cu sfoara pentru o ancorare cat mai simpla. Durata de utilizare este mai mare datorita fibrelor de inalta rezistenta la factori atmosferici si la frecare, la cumparare primiti si certificat de garantie, certificat de origine si declaratie de conformitate. Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 100 lei Posta Romana si se poate negocia pentru curierat rapid. Informatii suplimentare despre comenzi si produse sunt disponibile oricand prin intermediul specialistilor de la Romnets, in pagina fiecarui produs aveti toate detaliile tehnice si utilizarile acestuia, comenzile se preiau si telefonic sau pe site, puteti solicita oferte de pret direct pe site prin completarea formularului corespunzator.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *