În iarba …


   Mar 12

Ascensoare sunt un ”must” pentru cladirile de birouri

ascensoareDe cate ori nu v-ati dus la o institutie publica pentru a va rezolva niste probleme si ati fost nevoit sa urcati zeci de scari pana la etajul unde era biroul dorit? Mersul pe scari poate fi destul de periculos pentru persoanele suferinde, la fel cum poate fi foarte obositor chiar si pentru cei fara probleme medicale. In cladirile unde sunt foarte multe etaje, unde angajatii sunt mult mai multi decat de obicei, mersul pe scari poate fi o adevarata provocare mai ales cand toata lumea pleaca la masa de pranz. Toate probleme de acest fel pot fi rezolvate simplu, prin montarea de ascensoare de calitate. Ascensoarele sunt potrivite pentru toate tipurile de institutii, pot transporta pana la 10-20 de oameni, in functie de cat de mari sunt si ce greutate maxima suporta, se monteaza rapid, se intretin usor si pot fi folosite fara probleme ani intregi.

Avantajele cumpararii unui ascensor pentru cladirea dvs. sunt multiple. In primul rand evitati aglomeratia de pe scari, care poate fi destul de suparatoare mai ales pentru cei care lucreaza acolo. In al doilea rand, cu niste ascensoare persoane de calitate, care suporta greutati mari, cei care vin in cladire ajung rapid unde au nevoie si fara efort. In al treilea rand, ascensoarele nu au un pret prea mare, firmele care se ocupa de vanzarea lor asigura toata gama de servicii, de la reparatii in garantie, la interventii in caz de defectiuni. In afara de preturi, aceste ascensoare moderne sunt simplu de utilizat, nu au probleme cu blocarea sau cu suportarea unei greutati mai mari, se pot monta in orice fel de tip de cladire, ajutandu-i pe cei care lucreaza acolo sa ajunga mai rapid unde vor. Pentru a cumpara un ascensor pe care sa va bazati puteti apela la MP IFMA, firma care comercializeaza o gama vasta de ascensoare persoane la cel mai bun pret de pe piata.

In afara de ofertele de preturi excelente de pe site puteti comanda ascensoare pentru cladiri de birouri de la mpifma, solutiile oferite de mpifma.ro sunt personalizate in functie de fiecare client, ascensoarele sunt confortabile si au performante tehnice notabile. Emergenta automata, siguranta permanenta si interventia rapida, sistemele de salvare actionate automat, timpul de asteptare redus si administrarea eficienta a traficului, acestea sunt doar cateva dintre avantajele ascensoarelor de la MP IFMA. La MP IFMA aveti intotdeauna un consultant care va va ajuta sa alegeti ascensorul potrivit, va va explica toate detaliile tehnice si va avea grija sa va ofere doar cele mai bune tehnologii de pe piata.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *