În iarba …


   nov. 05

Apartamente noi – eficienta si design de top

Prima achizitie de bunuri imobiliare este intotdeauna dificila, iar cumparatorul este pus in fata unei serii intregi de alegeri: un cartier situat central sau unul la periferie, apartament 2 camere sau 3-4 camere, tipul de impartire a apartamentului, tipul de credit pentru care sa opteze. Si, desigur, cea mai importanta alegere: apartament nou sau vechi?

Perfect adaptate stilului de viata de astazi, apartamentele noi, asa cum sunt si cele din gama de apartamente de 2 camere in ansamblul rezidential Nusco Citta sunt functionale, bine izolate din punct de vedere termic, precum si din punct de vedere fonic. Acestea sunt, de asemenea, prevazute cu balcoane si acces la spatii de parcare.

Construirea de locuinte noi este un sector in plina evolutie, acesta fiind un motiv important pentru care preturile sunt accesibile, mai ales pe segmentul apartament 2 camere. In plus, principalele banci din Romania ofera conditii avantajoase la creditarea pentru apartamente in blocuri noi.

Citta Residential Park by Nusco este unul dintre ansamblurile cu apartamente de vanzare Bucuresti situate in oras si nu la periferia acestuia, cu un acces facil catre institutii de invatamant (crese, gradinite si scoli) si cu un acces usor la mijloacele de transport. Este amplasat intr-unul dintre cele mai vii cartiere din Bucuresti, Pantelimon, cu o infrastructura buna.

Ansamblul Nusco Citta este compus din 4 blocuri de apartamente, cu 2 sau cu 3 camere, fiecare dintre acestea avand suprafete cuprinse intre 70 si 92 de metri patrati, ceea ce reprezinta o oferta foarte buna pentru un apartament de vanzare Bucuresti. Pentru mai multe detalii despre compartimentarea fiecarui tip de apartament si care varianta ti se potriveste cel mai bine, citeste aici.

Piata de apartamente 2 camere Bucuresti este una dintre cele mai solicitate, in primul rand din perspectiva preturilor, mai usor accesibile cand vine vorba despre vanzari apartamente 2 camere Bucuresti. Diferenta dintre un apartament cu doua camere intr-un bloc vechi si unul intr-un bloc nou rezida in suprafata pe care blocurile noi o aloca acestui tip de apartament. Spatiile in ansambluri rezidentiale noi sunt mai ample, cu suprafete vitrate mai mari, cu terase si uneori doua grupuri sanitare si dressing, in functie de proiectul ales. In plus, beneficiile pentru achizitionarea de apartamente 2 camere Bucuresti, la Nusco Citta includ acces la locuri de parcare, spatii verzi comune si locuri de joaca. Veti beneficia aici de siguranta si de standarde inalte de calitate.

Un avantaj in plus la Nusco Citta pe piata de vanzari apartamente 2 camere Bucuresti sunt solutiile moderne de incalzire, care asigura o eficienta maxima din punct de vedere energetic si costuri reduse la facturi: geamuri tripan, incalzire in pardoseala si centrale de apartament cu randament foarte bun si consum redus.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *