În iarba …


   dec. 25

Albumul foto personalizat – o amintire speciala

Tehnologiile tot mai evoluate din ultimii ani au adus romanilor o multime de moduri in care isi pot pastra amintirile cele mai de pret. Astazi cand spunem albume foto nu ne mai gandim la clasicele albume in care pozele stateau in buzunare din plastic sau se lipeau pe pagini cu adeziv.

Astazi vorbim despre albume foto imprimate pe hartie fotografica, albume foto personalizate, pe hartie groasa, cu un design exceptional si un produs de cea mai buna calitate.

Cele mai populare moduri de a ne pastra astazi propriile amintiri sunt fotocartile, dar si gama de albume foto personalizate. De asemenea, acestea pot reprezenta cadouri foarte apreciate pentru cei dragi.

Puteti oferi, de pilda, parintilor un album foto de la botezul copiilor vostri si nepotii lor, sau puteti, de asemenea, oferi un album foto botez nasilor copilului, atat ca amintire cat si ca semn de recunostinta.

Atat albumele foto cat si fotocartile de la Celebook sunt produse de o calitate desavarsita, care pot reprezenta amintiri nepretuite si cadouri de valoare.

Diferenta dintre un album foto si o fotocarte consta in tipul de pagini. In timp ce un album foto botez are pagini tari si imaginile sunt imprimate pe hartie foto mata, la fotocarti vorbim despre hartie cretata de 200 mg si imagini imprimate prin tiparire digitala, ceea ce face ca acestea din urma sa aiba o calitate asemanatoare revistelor glossy de lux.

La Celebook, crearea unui album foto online este la indemana oricui stapaneste cateva notiuni de utilizare a unui calculator.

Editorul in care veti lucra acasa, singuri in fata propriului calculator, un album foto online este usor de utilizat si extrem de intuitiv, astfel incat sa nu fie nevoie de cunostinte IT avansate ca sa va puteti crea o amintire de exceptie.

De asemenea, nu trebuie sa aveti un calculator performant, ci doar o conexiune la internet si un browser. Editorul functioneaza online, asa ca nu va fi necesar sa descarcati niciun program in calculator, ci doar sa urmati instructiunile din pagina Celebook pentru a lucra online la proiectul personal.

Un album foto de la Celebook poate avea intre 28 si 72 de pagini, ceea ce este absolut sufficient pentru a crea un album de exceptie, care sa cuprinda cele mai importante momente ale unui eveniment, asa cum este botezul.

Albumul de la Celebook este legat prin tehnica layflat, care este ideala in cazul in care veti folosi imagini spread (pe doua pagini), care vor arata perfect, fara sa fie intrerupte la mijloc.

FacebookGoogle+Twitter

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *